6. Regata kupa Dalmacije - Kaštela

21. lipnja 2008. Piše: P. M. | preuzmi pdf format teksta |

Posljednja regata, šesta po redu za kup Dalmacije ove sezone održana je u Kaštel Kambelovcu. Veslači "Jadrana" osvojili su četiri prva, četiri druga i jedno treće mjesto.

Regata je poslužila kao generalna proba za za kadete, mlađe juniore i juniore pred državno prvenstvo koje će se za dva tjedna održati u Zagrebu.

Prva mjesta na regati osvojili su četverac na pariće kadeta(Marin Kalmeta, Željko Batur, Marko Perić, Mihovil Maričić), osmerac juniora koji su veslali mlađi juniori i koji je uspio pobijediti naše juniore i juniore "Gusara" što je i najveće iznenađenje na regati(Ivan Lulić, Josip Jurjević, Mile Čakarun, Sandro Demo, Ante Zrilić, Antonio Adžić, Edi Ivanov, Roko Pekić, korm. Mateo Tolić), četverac bez kormilara juniora(Toni Bilan, Marko Đurica, Karlo Bilić i Frane Markulić) i dvojac na pariće mlađih juniora(Stipe Kuman i Ante Pešić).

Druga mjesta osvojili su dvojac na pariće kadeta(Antun Plenković i Toni Jelenković), druga posada osmerca juniora(Dino Bajlo, Marin Mašina, Damir Hegić, Ive Martinović, Toni Bilan, Marko Đurica, Karlo Bilić, Frane Markulić, kormilar Josip Pavić, četverac na pariće mlađih juniora(Vito Žuvanić, Ante Antišin, Edon Bralić, Mate Ledenko), dvojac na pariće juniora(Domagoj Veršić i Ive Martinović) i druga posada četverca bez kormilara juniora.

Treće mjesto osvojio je dvojac na pariće kadeta B(Ivan Smrkinić i Toma Čepinac). Jedini koji nije osvojio medalju je skif kadeta Luka Karamarko kojega su valovi od sudačkog glisera koji je pratio trku, onemogućili da kvalitetno odvesla trku.

Nekoliko slika sa regate pogledajte u rubrici fotog alerija.

 

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr