4. Regata kupa Dalmacije - Makarska

24. svibnja 2008. Piše: P. M. | preuzmi pdf format teksta |

Četvrta regata kupa Dalmacije za ovu sezonu "Memorijal Tonči Skender" održana je u Makarskoj, a veslači zadarskog "Jadrana" osvojili su četiri prva, šest drugih i tri druga mjesta.

Prva mjesta osvojili su dvojac bez kormilara juniora Frane Markulić i Toni Bilan, četverac na pariće kadeta Mihovil Maričić, Željko Batur, Mateo Udovičić, Antun Plenković, dvojac na pariće kadeta Marko Perić i Ivan Zubčić i osmerac juniora Karlo Bilić, Marko Đurica, Dino Bajlo, Damir Hegić, Filip, Baričević, Marin Mašina i kormilar Josip Pavić koji je u svojoj utrci dominantno pobijedio sa deset sekundi prednosti.

Druga mjesta na regati su osvojili  druga posada dvojca bez kormilara juniora Marko Đurica i Karlo Bilić, četverac bez kormilara juniora Marin Mašina, Dino Bajlo, Damir Hegić i Filip Baričević, četverac na pariće mlađih juniora Mate Ledenko, Edon Bralić, Vito Žuvanić i Ante Antišin, dvojac na pariće mlađih juniora Edi Ivanov i Josip Jurjević, dvojac na pariće juniora Ive Martinović i Domagoj Veršić i samac kadeta B Marko Karamarko.

Treće mjesto osvojio je dvojac na pariće seniora Ive Martinović i Domagoj Veršić, dvojac na pariće kadeta B Ivan Smrkinić i Toma Čepinac i osmerac mlađih juniora koji je veslao u juniorskoj konkurenciji Ante Zrilić, Roko Pekić, Mile Čakarun, Sandro Demo, Ivan Lulić, Antonio Adžić, Marko Pešić, Stipe Kuman i kormilar Mateo Tolić.

Regata je iskorištena za provjeru nekih novih posada među kojima i osmerca mlađih juniora tako da je bilo dosta izmješanih posada, a čitavo vrijeme održavanja regate bilo je mirno i lijepo vrijeme koje je veslačima olakšavalo posao.


Slike sa regate pogledajte u rubrici foto galerija.

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr