2. Regata kupa Dalmacije - Šibenik

29. ožujka 2008. Piše: P. M. | preuzmi pdf format teksta |

Na regatnoj stazi u Zatonu kod Šibenika održana je druga regata kupa Dalmacije za ovu godinu na kojoj su veslači "Jadrana" nastupili sa ukupno 15 posada i osvojili pet prvih, pet drugih i četiri treća mjesta. Regata je održana po lijepom i sunčanom vremenu uz nešto kontra vjetra koji je veslačima otežavao posao.

Pobjede na regati sa dominacijom u svojim utrkama ostvarili su: dvojac bez kormilara juniora: Frane Markulić i Toni Bilan, samac mlađih juniora: Mile Čakarun, četverac na pariće mlađih juniora, Ante Zrilić, Sandro Demo, Ante Pešić i Mate Ledenko, dvojac na pariće kadeta: Marko Perić i Ivan Zubčić i na kraju osmerac juniora: Frane Markulić, Karlo Bilić, Marko Đurica, Toni Bilan, Dino Bajlo, Filip Baričević, Damir Hegić, Domagoj Marić i kormilar Pavić. koji je u zadnjoj utrci na regati pobijedio osmerac splitskog "Gusara" i tako nastavio pobjednički niz iz prve regate održane u Splitu.

U ukupnom poretku regate zauzeli smo treće mjesto iza "Gusara" i "Mornara" , a pobjedili u kategoriji mlađih juniora.

Rezultate regate pogledajte u rubrici rezultati, a slike u rubrici foto galerija.

Slijedeća regata, treća po redu za kup Dalmacije održati će se u Dubrovniku početkom četvrtog mjeseca.

 

 

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr