Završetak sezone proslavljen domjenkom u klubu

20. prosinca 2007. Piše: P. M.

Održan je tradicionalni domjenak na kraju godine na kojem su uručeni pokloni zaslužnim veslačima i trenerima, a nakon toga je uslijedila mala zakuska i druženje sadašnjih i bivših veslača te uprave kluba.

Nakon kraćeg govora predsjednika kluba Zdravka Faina u kojem je čestitao svim veslačima i zahvalio im na trudu, najstariji član uprave Bruno Aras uručio je poklone zaslužnim veslačima, odnosno prvacima države.

Poklone su zaslužili: prvaci države u disciplini četverca sa kormilarom za seniore Branimir Vujević, Branko Begović, Marin Begović, Josip Stojčević i kormilar Ante Pirc, zatim prvaci države u disciplini osmerca mlađih juniora: Marko Marov, Ivan Lulić, Damir Hegić, Dino Bajlo, Filip Baričević, Marko Đurica, Karlo Bilić, Marin Mašina i kormilar Toni Jelenković, te prvaci države u disciplini četverca na pariće za kadete: Roko Pekić, Edi Ivanov, Antonio Adžić i Mate Ledenko. kao i njihovi treneri Romano Bajlo i Danijel Bajlo.

Slike možete pogledati u fotogaleriji.

 

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr